nl    en

HIGH PURITY DAY 2018
6 JUNI 2018, Kasteel Maurick, Vught

De High Purity Day is weer achter de rug. Wij vonden het een groot succes, om een idee te krijgen staat hieronder een sfeer-impressie van de dag.

Suspension or Suspence? Dat is het thema van de 5de editie van de High Purity Day. Het twee jaarlijks seminar voor professionals in de farmaceutische industrie. De afgelopen jaren heeft de High Purity Day bewezen een event te zijn wat zijn meerwaarde levert voor iedereen in actief is met aseptische processen. Het programma bevat presentaties, workshops en informatiestands en zal binnenkort op de site bekend worden gemaakt. Wat wij wel vast kunnen meedelen is dat de best gewaardeerde spreker van alle edities, Ief Leroy, de eerste presentatie zal verzorgen.

hpd18 home

Als u uw kennis op het gebied van regelgeving en applicaties wilt vergroten, delen of toetsen, dan mag u High Purity Day 2018 niet missen. Dit evenement is tevens een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden met actieve vakgenoten. De focus van deze vijfde editie van de High Purity Day zal komen te liggen op Suspensies.

Schrijf 3 juni 2020 in uw agenda, want dan is de volgende editie van de High Purity Day.

De organisatie van High Purity Day is in handen van Romynox b.v. in Den Haag.


Volg ons ook via LinkedIn: